Helg osv



Helgen har bjudit på god mat, bio med kompisar och allmänt söndagsmys.Den nya American Pie filmen är att rekommendera!

Imorgon är det valborg, och då är det kompisar och chillkrök som gäller skulle jag tro.Antar att de flesta ska till Lund av er skåningar därute?


Hästig kväll



Började med en ridtur på Freja ute i skogen / paddocken, och för tillfället brunstar hon och är då dessutom lite små bitchig. Men hon var väldiiigt pigg ändå ska jag säga!

Och så här innan läggdags passar jag på att bläddra igenom senaste utgåvan av hästmagazinet :)


Ännu ett inlägg ägnat åt Miss May I



De här två föredrar jag framför de andra dem gjort


Gårdagens äventyr!


(Plektrum ifrån  Miss May I & The Ghost Inside)

Gårdagens spelning var sjuk! Efter ett antal redbull &vodka, ett antal stagedives och moschande ifrån min sida stod jag där genomblöt av svett med två plektrum och ett leende på läpparna!

Desvärre ställdes mitt tåg som skulle gå hela vägen hem in redan i Danmark, fick åka ersättningsbuss till Kastrup och sedan därifrån ta ett tåg över till Sverige , blev dock fast på Malmö C under natten vilket resulterade i att jag fick sitta där ensam under småtimmarna och vänta in första morgontåget!


Miss May I - Pics from yesterday





(Pics from the concert in Copenhagen, and i know that the quality of the pictures isn't that great. But who gives a fuck? )


Medan ni förbereder inför förfest spenderar jag tiden på ett lönsammare sätt.

Varit iväg och jobbat från 14-19.15, aldrig fel med mer pengar då studiebidraget inte räcker så värst långt. Att städa sjukhus kanske inte är det ultimata, men man måste börja ngnstans!

Fetto fredag

Muntliga nationella i svenska B är äntligen över!

Eftersom det är fredag får man "lyxa" till det. Ätit utemat och tryckt i mig lite godis hittentills och har tappat suget, nästintill äckligt mätt. Men oroa mig för vikten behöver ju knappast som tidigare känt, men vill inte få en större mini "godiskage" (som jag anser mig ha) utan vill vara fast i kroppen, men ett par extrakilon fast jämt fördelat över kroppen vore inte fel. Gotta eat more!

Men får min motion snart, ska dra ut till hästen och rida om mindre än en timme så :)

Gårdagen



Praktik som vanligt. Var väldigt lite att fixa med i stallet och runt omkring i jämförelse med vad det brukar vara. Så vi fick en del tid över och då passade vi på att köra lite häst & vagn med 2 av nordsvenskarna :)


onsdag

Drog ut till stallet efter skolan. Blev en lång skogsrunda med en väldigt pigg häst som bara ville fram och som helst skulle springa på hela tiden. Mindre kul var dock att när jag skulle hämta in henne så var hon så ivrig att hon av misstag trampade mig skithårt på foten och hon verkade heller inte förstå att hon skulle flytta på hoven. Det är inte alltid skor med stålhätta är till nytta, speciellt inte när hästen trampar förbi stålhättan (som endast täcker tårna i princip) så sitter med ett fete blåmärke på foten hoho!

Tog ett bad när jag kom hem och nu får jag nog sätta igång med mitt PM till muntliga nationella i svenska B, alltid i sista minuten såklart 8)

Biljettproblemet är nu löst!

Har sedan jag slutade skolan för dagen hunnit med att äta en pizza och slappa vid tv'n.
Har även sett till att fixa med Parkway Drive biljetten. Köpte ju en till Göteborgskonserten men har ingen att gå med och inget tåg som går hem förrän på morgonen samt en sovplats som jag kanske inte ens hinner med bussen till (även om jag är evigt tacksam för erbjudandet Simon). Så ska markulera den (vilket tydligen gick) och har redan köpt en ny till Köpenhamnskonserten istället då det är lättare att ta sig hem, samt att där är folk som låter mig följa med dem då jag själv knappast hittar dit.

Måndagkväll, då jävlar gäller det!


The Hunger Games



Var på bio med Andreas igår. Först hade vi tänkt se den nya American Pie filmen men det var bara pissplatser kvar, så vi valde då istället The Hunger Games. Filmen var faktiskt väldigt bra!


Tråkig fredagsuppdatering woho

Sovmorgon - check

Åka till skolan för en lektion - check

Rida Freja -check

Bli attackerad utav Athos under longering - check

Kränga onyttigt - check

Skicka in  en för jävla dålig bild till stillebenuppgiften - check

Don't like it

Feber, halsont, super täppt näsa och huvudvärk x 10 WHY?
Dåligt immunförsvar var namnet.


Att släpas bakom en häst i full galopp, nej tack!

Haft praktik precis som vanligt.
Vanliga sysslor samt promenad med den ena ardennern som till en början var skitduktig, travade vid hand osv utan att man behövde säga till mer än 1 gång trots att hon var väldigt pigg på att komma utanför hagen en sväng. På hemvägen blev hon dock lite för glad och satt av i galopp med mig springandes brevid samtidigt som jag försökte få henne att stanna, men eftersom det inte direkt fanns något som tryckte någonstans så var det omöjligt så jag tappade greppet om grimskaftet samtidigt som jag snubblade till.
Hästen galopperade bara hem i en slö galopp som tur var (har inte ork till mer än så höhö) och det var inte speciellt långt kvar så allt gick bra. Dock har jag ALDRIG fått en sådan adrenalinkick förut, joggade med långa steg och snabbt efter hästen efteråt för att se om där fanns en chans till att få henne att sakta ner då hon annars lyssnar på kommando, men förgäves, var helt skakig i benen efteråt, orkade knappt gå de 2,5 kilometerna som det var påväg till bussen efteråt.

Men trots det en ok dag!


Rosa Påsk


(Tjejigt värre..)

"Firat" påsken med Andreas och ett par av hans vänner.
Bjöd hem dem på middag (hasselbackspotatis & flintastek) och därefter lite drinking games , tv-spel och film. Helt klart roligare än det traditionella sättet att fira påsk på.

Fick sötaste ägget på länge (ovan)


Friday


(Bild ifrån framridningen förra veckan)

Har även idag spenderat största delen av dagen i stallet med Michelle som sällskap.
Först löshoppning av hennes häst och sedan en skogsrunda på "mina".

Därefter allmänt chillande i form av tacos & COD. Jag som egentligen HATAR skjutarspel..


Home again

Hemma igen efter att ha umgåtts med och övernattat hos Jessikatt i Småland.
Vi är mästare på att prata snabbt och mycket!

Ska för övrigt försöka ta mig i kragen och göra någon läxa ur den massiva bunten som ligger och väntar på mig, något är alltid bättre än inget. Bör också färga i det lila och små städa rummet osv, bara att sätta igång....snart


Heldag med hästar




En heldag bestående utav hästar.
Började att jag åkte ut med Michelle till hennes häst där vi då longerade och turades om att sitta upp.
Därefter ut till mina medryttarhästar för att longera den ena och rida den andra och fick då Michelle till att prova hoppa Freja vilket de båda tycktes uppskatta då Freja tuggade ordentligt och Michelle hade ett leende på läpparna.

Lyckad dag! :)


Lugn början på lovet


(Bild sedan framridningen ute på gräsbanan i tisdags. Blåsigt värre.)

Officielt har påsklovet börjat och det invigdes med en rejäl sovmorgon. Drog ut till stallet därefter för en lite längre skogsrunda + enstaka hopp på banan tillsammans med Anna & Athos. Gick bra men det kunde gärna varit varmare ute.


Fredag,Lördag,Söndag

Fredag:
Fick sluta vid lunch ovanligt nog. Drog in till stan och mötte upp Melanie. Käkade pizza och åkte ut till Eko en runda, lyckades få med mig nya ridstrumpor och ridbyxor med mig hem.

Lördag:
Käkade chinabox med Andreas innan det var dags för party party party då Erica fyllt 20 år :) Inföll tråkigt nog samtidigt som Silverstein konserten, men man kan inte vara på två ställen samtidigt.

Söndag:
Legat under täcket största delen av dagen, varmt och skönt och dessutom pissväder ute.


RSS 2.0