Stockholm Del 2 - Muffin Mania







Brownie/cheesecake muffins ifrån Muffin Bakery i Stockholm.


I just want you to know who I am


Stockholm - Del 1






Dagens dressyrtävling

Deltog i 2 klasser, varav den ena jag missade placering med en poäng. Den andra klassen började bra, men slutade värre då jag hade en väldigt laddad häst som pinnade på i en för snabb galopp där jag försökte styra upp och plocka in men innan jag lyckades så tog hon ett glädjeskutt över staket, därefter fortsatte vi rida programmet som bestämt.

Till kommentar fick jag:

" Charmigt energirikt ekipage med kvaliteter. Något lång öppen grundform. Ni har mer att visa, lycka till!"

Så gick väl ändå ok skulle jag vilja säga för att vara så orutinerade. Och motståndet var ganska hårt, väldigt många fina ekipage!

Home Sweet Home

Äntligen hemma ifrån Sthlm. Dock full rulle, dressyrtävling imon och sedan Eslöv i helgen så uppdateringar kommer efterhand när jag får tid över!

Imorgon beger jag mig emot...


(Kommer hem först sent på fredagkväll)


Har klippt luggen på impuls igen..

Och mer än så får ni inte veta /se :)


Nya armband




Fick hem mina nya armband som jag beställt ifrån JFR häromdagen.
Priserna må ha gått upp något men det är fortfarande inte dyrt. 
Utbudet består dessutom inte av sådant som alla andra shoppar har vilket jag anser vara positivt. OCH det är alltid snabb leverans! :)


Gårdagens party party

En mindre studentfest för systrarna Köhler stod på schemat. Började med  en förfest där alla blev bjudna på valfri pizza på ett ställe lite mer off ifrån centrala centrum. Sedan jag som inte alls tänkt följa med efter lyckades bli övertalad.

Först en runda till biljard för ett par shots / allmänt chillkrök och därefter blev det bånken för lite dans. Kom hem lite efter kl 3 inatt, men är inte så seg som jag trodde att jag skulle vara efter (Y)


Student 2012 Önnestadsgymnasiet


( En bild jag tog på Heidi ifrån NV-klassen)

Åkte ut lagom till det att de skulle springa ut. Där stod jag med digitalkameran i högsta hugg, fick dock inte alls några bra bilder förutom den ovan som blev hyffsad efter lite redigering.

Gick runt och hälsade på ett få antal personer, noga utvalda. Därefter gick studenterna iväg med sina familjer för att sedan färdas på släpp, i bil,på traktorflak eller vad de nu skulle färdas med.

Själv följde jag med min barndoms kompis Michelle hem för att fira just hennes student.


I eftermiddag skulle jag varit fri som en fågel och redo att upptäcka världen



Idag skulle jag tagit studenten men resten av 3:orna ute på Önnestadsgymnasiet, men jag bytte ju linje när jag gick där i 2:an och därför blir det inte förrens nästa år.

Att tre år gått så snabbt, och att vi alla skulle stå där redo för att göra vad vi vill med våra liv och vara fria från skolan och allt som hör till är det som jag hade varit mest rädd för. Nog för att man alltid har drömmar, men det är inte lika lätt att uppfylla dem.

Vi är ett par stycken som lämnat klassen under resans gång, och jag var sist till att lämna. Och ärligt talat kommer jag knappt ihåg vilka det är som har gjort det. Men jag har minnen, minnen sedan årskurs ett, minnen om alla fina stunder som vi haft trots minst lika många om inte fler motgångar.

Jag står inte i ledet med resten av klassen inför utspringet idag. Men grattis till studenten NP3H!


Noom Noom-ig eftermiddag



En kass mobilbild får stå som huvudakt i dagens egentligen ganska så tråkiga uppdatering. Åkte ner till Lund för att fixa ett ärende och därefter passade jag på att ta en fika tillsammans med Andreas på Espresso House. Choklad frapino måste vara det godaste som finns!

Passade även på att smaka av årets första svenska jordgubbar, så jäkla gott. Går definitivt inte att  jämföra med utländska sådana.


Gårdagens tävling

Tävlingen gick inte som planerat, hästen fjantade bara. Vi red bra emot hindrena men det dög tydligen inte för henne, men när jag istället la en VÄLDIGT snäv sväng så hoppade hon. Hon var varken rädd eller surade speciellt mycket, det mesta var rent av trams ifrån hennes sida som det också varit mest av den senaste veckan. Men det ska det bli ändring på! Laddar om inför dressyren och hoppas det går bättre där (vilket det lär göra).

Fick iaf en rosett ifrån den motsatta föreningen för deltagandet ( fjord ger nord och tvärtom i den höjden där tävlingen emellan raserna sker vilket då var 60 cm den här gången). Och vann ett sadelöverdrag med gårdens logga i utlottningen så lottlös gick jag ändå inte.

Tur att Anna fick lite mer pli på henne när hon skulle hoppa klassen efter sedan, för där gick det något bättre!

Snart så..

Ridit, tvättat hästen och putsat upp mina nergågna ridskor inför tävlingen imorgon.Here we go!

Hästbebis!



Fick ett tillskott i stallet där jag rider för snart en månad sedan, ett litet stoföl.Hon är väldigt framåt och ganska så busig av sig.

Vem kan motstå en djurbebis egentligen?


I won't look back


Bye bye for now

Sista dagen på APU platsen tråkigt nog.
Eftersom hästarna gått ute under natten fanns där knappt något i stallet att göra så passade istället på att kela med hästarna i hagen samt putsa upp en del utrustning. Och har kört åkgräsklippare för första gången i mitt liv också då vår egen inte ens är värd att kalla gräsmatta med allt ogräs.

Kommer sakna närheten till djuren främst då man bundit ett starkare "kompisband" till ett par av dem. Men kommer att finnas tillfällen att besöka allihop snart igen, under sommarn om inget annat :)

Sleeplessness is for the restless


Hoppade Freja igår


( oxer på 77 cm)


Passade på att träna inför nordfjordkampen i hoppning som äger rum på lördag.


Melanie & Alice






( Bilderna är än sålänge oredigerade...)

Följde med Melanie ut till stallet i lördags  när hon skulle rida för att ta några bilder. Desvärre blev bilderna sämre än trott, men kanske går att fixa till med lite redigering sen :)


Freja


(Överredigerad så att det skriker om det)

Red bara en längre skogsrunda så att hon fick klättra lite och det verkade som hon uppskattade det :)


HEST

Spenderat största delen av kvällen med att motionera hästen. Hinderhoppning fick det bli och hon skötte sig galant! Passade  även på att njuta av försommar värmen som äntligen nått skåneland, finally! *YAY*

What we said...


Valborg


(Kass mobilbild, och på tok för stor t-shirt)

"Förfest" i Eslöv med ett gäng vänner. Därefter drog vi in till Lund (ändrade planer).
Pizzeriorna tycktes ha fullt upp, men hittade ett ställe att käka på innan vi drog till stadsparken där bara resten av skånes ungdomar också satt. Dricka, skratt och lulliga vänner haha

Därefter en vända hem till Sara som förövrigt har en väldigt annorlunda lägenhet för rolighetens skull. Lite sådär gammeldags halvt överklass liknande känsla med roliga detaljer som fick ögonen att bokstavligen vandra runt.

Sedan var det ett överfullt tåg tillbaka till Eslöv som gällde. ZzzZZzzZZzz


RSS 2.0