Projektarbetes fotografering

(Bild på Rise ifrån idag)
 
Varit ute i Vinslöv och fotat lite till projektarbete ännu en gång. Hann fota en häst tills det att kameran blev blöt utav snöregn och då gav jag upp. Fick dock en förfrågan om att rida Baccardi så kunde helt enkelt inte stå emot så hoppade faktiskt upp och joggade honom lite :)
 
Därefter var det bara att bylsa på sig och bege sig ut till nästa stall för att motionera Freja. Blev en hel del träning på att hoppa upphöjda bommar i vänstergalopp då hon är väldigt obalanserad och osäker mot hinder i vänster varv. Galoppombytena som hon annars brukar ha lite små svårt för klarade hon utan problem idag!
 
Och just nu försöker jag planera inför projektarbetet i den mån det går. Har fått tag på i alla fall 6-7 pers som gärna blir fotograferade i olika hästsammanhang, så nu är det bara att bestämma datum och tid (Y)

Smarrigt värre!

Lyxade till det genom att äta lunch ute på stan idag. Asiatisk mat (bortsett ifrån sushi och allt havsbaserat) är något jag går och suktar efter ganska ofta numera. What happened !? Åt knappt det förr .
 
Men lyckades få i mig en rejäl portion iaf, och hade faktiskt plats till ännu mer, men då hade jag varit äckligt mätt sen. Fick inte plats med allt jag ville ha så körde på det jag vet går hem ( ris, currysås, vegetariska vårullar, olika sorters biffgryta m.m) *thumbs up*
 
 

Jasmine

 
Fotade Jasmine efter jobbet idag, hon sa att hon ville ha nya bilder till sin blogg så då kunde ju jag lika bra hjälpa henne. Alltid bra med träning, vill ju bli bättre på att ta bilder!

Vinslöv

 
 
Två bilder ifrån dagens fotografering i Vinslöv till mitt projektarbete.

THEY'RE BACK!


 

Railway


"Mitt rhymes with shit"

Måste länka med tanke på valet som nyss avgjordes. Detta bevisar (på ett humoristiskt sätt) att det amerikanska folket valde rätt ledare. Go Obama!
 
 
 

När löven faller och mörkret smyger sig inpå

Hade bara en enda lektion idag, naturkunskap B. Därefter tog jag tillfället i akt att fota till uppgiften som ska lämnas in på fredag. Gick runt på kyrkogården faktiskt *ryser*, bara tanken på döda människor är skrämmande.   Tror faktiskt att jag lyckades få ihop det mesta utav den, ska bara komplettera med en bild!
 
Kors/Kryss - Diagonal- Vertikal- Horisontell
 
(Bilden ovan tillhör inte uppgiften!)
 

Halloween and so on

(Mobilbild på Andreas sminkning)
 
Torsdag- Lite halloween shopping i Malmö med Jessica, hittade förstås mer än tänkt på "övrigt" biten.
 
Fredag-  En tur till Malmö med Andreas för att köpa ansiktsfärg, därefter hem till honom för att sminka och bloda ner oss inför halloweenfesten som ägde rum i Lund hos ett par vänner till oss.
 
Lördag-  Allmän mysdag vilket innefattar sova länge, ett mini OC marathon m.m
 
Söndag- En tur till rusta för att köpa ett par småsaker ....måste även plugga till ett prov (mot min vilja *suck*)

RSS 2.0