Fooooood

Ätit utemat i tre dagar nu, känner hur magsäcken sväller efter all degig mat. Men ibland måste man få svulla ordentligt! Så här har det sett ut:
 
fre : Pizza
lör: MAX
sön: Thaimat
 
Fast nu är det stopp! :)

I will cause a disaster, create an earthquake and watch as you shake.

 
Tänkte bara dela med mig utav en av mina bilder ifrån Foto B kursen då jag älskar kontrasten i bilden.

Vinslöv

(Bild på Rise)
 
Terrängfotona blev allt annat än bra då jag upptäckte att jag lyckats snurra på ena "hjulet" under tiden jag fotade vilket gjorde att mina inställningar inte var anpassat för det läget. Fick rörelseoskärpa istället för frusen rörelse till största del *suck*, men man lär sig utav misstag!
 
Därefter blev det några försök till att fota stillbilder på Rise som inte var så hemskt sammarbetsvillig på den fronten,  men ljuset var så gott som perfekt även om jag saknade liiiite mer solsken ifrån en viss vinkel. 

Ännu mera häst!

( På bild : 2 av Vinslöv RF:s ponnys i hagen)
 
Har blivit en hel del hästrelaterade uppdateringar senaste tiden, mest p.g.a  projektarbetet men även för att det inte är lönt att uppdatera om tråkiga vardagliga saker. Så hästar är det som håller igång bloggen atm.
 
Ska ut till vinslöv och fota terrängbilder imorgon förhoppningsvis!
 
Har även hunnit rida Freja idag. Blev mycket bommarbete och småhinder då hon behöver få in tekniken efter "skadan" igen då det mest har varit skrittrundor i skogen.  Gick galant!

A Good Show

Konserten var super och banden levererade! Nämnde jag att konserten var gratis (om man gick in innan 21.00) och att det var halva priset i baren!?¨

Glömde kameran hemma så har inget att visa för er tyvärr, men vi hade en jäkligt kul kväll!


Architects & Co

På fredag är det äntligen konsertdags igen!
 
 
 
3 måsten : Alpha Omega, Learn to live + (ovan
 
 
3 måsten : Crows, Hearts aside our horses + (ovan)
 
3 måsten : (ovan) endast

Tisdag

(en gammal "failbild" på Freja)
 
Relativt lugn dag, en lektion och sedan ridning utav Freja på det i princip. Idag var hon ovanligt avslappnad och mjuk, tog förvånadsvärt lite tid att få henne lösgjord. Keliga och samarbetsvilliga hästar är det bästa som finns!

Skaffat hund!

 
Var och hämtade hem Dolly (som hon heter) i onsdags. En 3 månader gammal renrasig Collie. Hon har givetvis blivit familjens ögonsten!
 
She's soooo fluffy!

Torsdag

 
(Bild ifrån förra veckan)
 
Var ute och fotade i Vinslöv åt projektarbetet igen (lär hända 1 gång i veckan). Bilderna ser helt ok ut, men de uppfyller inte mina krav och skärpan lyckas nästan alltid hamna ngn cm fel och det syns först i photoshop *suck*.  Inte allt för lätt att fota rörliga objekt.
 
Åkte därefter ut och red Freja som för övrigt hade gott om överskottsenergi.

RSS 2.0