Gött häng!

 
Lördagskvällen spenderades på Tröls bar & resturang i Malmö med Briana & co. Mat,alkohol,livemusik och en något berusad dansande Nicklas som verkade uppskatta både blues och 50+ kvinnor!
 
MADE MY DAY!

Eyeshadows

 
 
Kände att jag behövde nya ögonskuggor woop woop

Fredag

 
Började med en foto B lekton imorse som skulle handla om olika sorters skärpor, främst rörelse så bestämde mig för att leka vidare med det när det senare var dags att åka till Vinslöv för att fota lite till projektarbetet. Vädret bjöd dock på ösregn så vi fick helt enkelt vara i ridhuset (vilket är känt för att få pissiga gulaktiga bilder i).
 
Blir en hel del träning fotomässigt innan jag ens låter det vara med i slutprodukten!
 
Efter det var det bara att dra ut till nästa stall för att motionera Freja lite. Klättring i skogen och trampande i lite djupare sand blev det allt. Gick kanon!

Back on track

 
Innan sommaren så kände jag av att Freja gick "orent" då och då men trodde bara det var ren inbillning eftersom jag bad Anna titta efter och då syntes det inte tydligt. Nu i slutet av sommaren så fick jag samma känsla igen , bad Anna rida igenom henne och även hon tyckte att det kändes skumt men det syntes fortfarande inget.
 
Efter ett tag blev där lite små gula prickar på benen, som vi trodde ev. kunde vara styngflugelarver fast då skulle de inte sitta på bakbenen. Freja började gå mer och mer konstig, satt inte hovarna i marken ordentligt och började stappla fram när man gick med henne, svullen om benen var hon också. Vår teori var att det var hovarna p.g.a flera orsaker (bitar som ramlade av, den dåliga hagen med all lera och sand som gjort dem porösa osv) men så var inte fallet iaf även om de också hade påverkats. Hovslagare och vetrinär togs ut och det konstaterades en väldigt utbredd rasp som inte hade synts ordentligt med tanke på allt hovskägg m.m , detta hade då också gett henne en inflammation i bakbenen som gjort att hon svullnat rejält (vi snackar tennisbollar) och det var bara att sätta in behandling direkt.
 
Med zinksalva och med ett specialshampoo samt långa skritturer har vi lyckats göra oss av med allt vad rasp heter (mer eller mindre) och svullnaden har gått ner enormt, så pass att vi nu har börjat öka tempot lite smått igen för att kolla av. Gamla goa keliga och samarbetsvilliga Freja är tillbaka! Bitchen som bet efter en när man tog och kände på bakbenen är nu långt borta, verkar som om hon inte har speciellt ont längre.
*YAY*

Lila/svarta drömmar

 

Dark Days

Tänkte bara berätta att Parkway släppt en ny singel för er som inte visste.
 
2:44 - 2:58 är min absoluta favoritdel, resten har jag lite små svårt för (förutom vissa valda delar), men med ett par inlyssningar till så lär det nog bli ändring på det :)

Praktikvecka

Den här veckan är det APU som gäller, har blivit tilldelad en plats på café Madrix i Hässleholm och där trivs jag bra får jag säga. Det är marknadsföring som ska stå i centrum , men blir även en hel del praktik i café verksamheten.
 
Har till exempel idag då fått rengöra och göra om i skyltfönstret utöver alla de koppar kaffe och kakor man brukar få servera folk som kommer dit. Service-yrket är lärorikare än man tror!

Polar Bear

 
 
(Isbjörnen bor på zoo i Köpenhamn givetvis)

onsdag

Åkte hem till Andreas igår och sov över där för att sedan dra till praktiken imorse som förövrigt känns väldigt chill även om där är en hel del att göra. Allt känns så mycket  lättare när man har kul!
 
Drog och köpte kinesisk hämtmat innan jag drog mig hemåt, stekt ris & biff + grönsaker *nom nom*.  Och nu är det väl bara att slappa resten av kvällen skulle jag tro :)

En "hästig" söndag

 
 
Följde med Michelle till henne jobb imorse. Trodde bara att jag skulle få agera hjälpreda och skritta av hästarna åt henne men så blev det inte, utan fick istället rida markarbete på La Vesta och lite lösgörande på Canto Wiet trevligt nog :)
 
 

Friday

Kass mobilbild med en dum pose, alltid lika kul ellerhur?
 
Mår allmänt konstigt fysiskt, med andra ord inte bra men det går fram och tillbaka.
 
Ikväll pallrade jag iväg mig till Sölvesborg då Melanie (som annars jobbar i Norge) är hemma över helgen. Både, jag,hon och Danni passade på att ta igen lite snack och vi hann även med en tacobuffé.
Får passa på då det är sällan hon är hemma även om jag nu är sjuk.
 
 

RSS 2.0