Ice cream

 
Fick ingen glass när jag hade feber *hmpf* så tog saken i egna händer och skaffade egen!

Underliggande stress inför studenten

Sitter här vid datorn , är snart frisk ifrån magsjukan (har bara lite feber i nuläget). Det är först idag jag haft ork till att ta itu med något överhuvudtaget, sitter i skrivande stund och försöker avsluta min labbraport.
 
Är det bara jag som känner en underliggande stress? Inte bara ibland, utan nästintill alltid. Känns som om fritiden slukas upp utav skoluppgifter och andra "måste göra" saker hemma. Har knappt ork eller lust till att göra saker jag tyckt varit kul förut heller, jag har helt enkelt tappat motivationen till det mesta. Det är nog först nu jag förstått varför folk som närmar sig sin student brukar vara så psykiskt trötta på allt.
 
Jag vill kunna prestera bra i skolan och få någorlunda höga betyg, jag vill vara tillgänglig för jobbet så att jag får behålla min plats, jag vill kunna prata och umgås spontant med mina vänner och min pojkvän och jag vill prestera bra i ridningen utav Freja. Känns som där är för få timmar på dygnet och för lite ork för att klara av allt detta. 
 
Jag kanske är gnällig, men det är förvisso ingen nyhet. Kan väl dock inte vara ensam om att känna såhär?

Snabb uppdatering

Vet att jag är sämst på att uppdatera, men anser att mitt liv inte är så pass intressant att det är lönt att uppdatera varje dag.
 
Idag har jag och Melanie åkte på "Skåneturné". Körde igenom halva Skåne och dess hålor för att slutligen komma fram till Veberöd där Agnes och hennes stilige häst skulle få stå modeller så att jag kunde bygga på med bilder till mitt projektarbete. Medeltidskläder och en fotogenisk häst, det är inte varje dag det! Och efter det blev det en tur till Nova i Lund för lite käk för att sedan därefter bege oss hemåt (blev en liten runda inom stablestore med).
 
Är så trött att jag funderar på att lägga mig och vila en timme eller två...

BMTH drar sig undan Siestafestivalen


Där rök den största anledningen till att jag köpte biljetten överhuvudtaget. Nog för att jag har sett dem 2 ggr förut, men den här gången var de dragplåstret. Hade även sett fram emot att få höra det nya materialet ifrån "Sempiternal" live, men nope. Får väl bli Köpenhamn då.
 
Her Bright Skies är väl det enda som lockar nästan i nuläget, bäst för Siesta att de bokar något icke svenskt internationellt känt band i ungefär samma storlek britterna. Fuck this...

Midill

 
 
Tänkte dela med mig utav en bild på söta Midill som är en utav Melanies medryttarhästar :)

UKM Hässleholm

 
 
 
 
Ska ställa ut en ytterst liten del utav mitt projektarbete på UKM imorgon, ska bli kul trots att det blir många onödiga timmars väntan emellan förberedelser och själva uställningen. Kan ju hoppas på lite respons trots att jag bara är på amatörnivå :)
 
Var?: Kulturhuset i Hässleholm
När?: kl 14.00 - 15.00  16/2-2013 
 
Kom gärna förbi!

I won't stop, I won't let my own questions fade away in my dreams


PAKET

( En inte så snygg mobilbild)
 
Kom tre paket till mig idag, inte ofta jag får post ska ni veta. Är säker på att det är en del utav sakerna jag beställt via ebay, vad kan det vara?
 

Melanie & Viggo

 
Följde med Melanie ut till Viggo och Midill igår. Tanken var att försöka ta bilder till mitt projektarbete men det gick lite si o sådär då snöflingorna var stora som 20 -lappar. Dels fick kameran svårt att fokusera och dessutom blev den blöt på bara sekunder så blev inte alls många bilder...
 
Men man ska vara glad för det lilla som man säger :)

Danielle

 
One more picture...

Danielle

 
 

"Photoshoot" in Sölvesborg

(Frivilliga modeller : Oliver & Danielle)
 
Tog tåget till Sölvesborg för att försöka fota lite till projekt vi har i Foto B. Danielle fick agera försökskanin och eftersom det varit en väldigt fin vinterdag så fick vi bra ljus på köpet.
 
Vill inte kalla det photoshoot rakt av, hade inte ens det simplaste med mig...måste ta och köpa mig en reflexskärm. Någon som vet vart man kan köpa bra sådana? (Helst i fysisk butik)
 
Behöver fortfarande fler frivilliga till projektet, och åker gärna runt i Skåne om det så krävs. Anmäl gärna ert intresse om ni känner er träffade :)

RSS 2.0