Reality

Mitt självförtroende är i botten för tillfället. Jag grubblar och mina misstankar bekräftas en efter en, jag orkar inte hålla glöden levande länge till. 

Tisdag

(Bild ifrån förra året, då hoppandes 85-90 cm med väldigt god marginal)
 
Red en Freja full av överskottsenergi. Hon bråkade med munnen och skulle helst bara race:a igenom hela passet, vet inte hur många halvhalter jag fick göra...men många iaf. Skötte sig utmärkt på slutet då hon fick hoppa ett titthinder dock, ibland förstår jag mig inte på henne helt enkelt :)

Leo

 
 
 
Fotade lite åt projektarbetet i eftermiddags, ingenting gick som jag ville. Ibland går det helt enkelt mindre bra, och det är de gånger man får lära sig utav.

Helgen

Fredagen: Firade Andreas syster genom att äta god mat på en resturang då hon tagit examen som förskolelärare.  Långa studier lönar sig!
 
Lördagen: Hängde hemma hos Tobbe tillsammans med Andreas och två andra nissar till pågar. Pizza och flera timmars spelande utav BUZZ m.m
 
Söndagen: Käkade på China Box och drog till Malmö för att titta på "Gangster Squad" med Andreas. En nice form av pre:firande av min födelsedag :)

Motion i massor efter en lång praktikdag

(En bild ifrån i höstas på min syster och Freja)
 
Glömde trycka på knappen när jag skulle av och kom på det precis när vi passerade den. Busschauffören var en av de mest lagföljande jag varit med om, trots stoppskylt m.m vägrade hon att släppa av mig lite snabbt så fick helt enkelt hoppa av på nästa. Gissa vem som fick jogga mellan Yngsjö och Åhus för att ens hinna rida? Jo, jag!
 
Red en pigg Freja och fokuserade på bommar som låg på en stor 8-volt för att få henne ordentligt lösgjord och avspänd, fungerande för stunden och sedan var rallyhästen igång igen ;)
 
 

Tisdag

 
Fick sällskap utav Michelle i eftermiddags så vi drog ut till hästarna en runda för att rida. Båda var super pigga och ville pulsa i snön så vi lät dem göra det :)

Dolly

(Ännu ett foto på familjehunden)

Mer hästfest

Dagen har spenderats nere hos hästarna i Åhus. Fick med mig Andreas syster , så nu har Freja och Athos fått röra på sig lite :)

When everyday's a fight with the mirror... I blame the face staring back at me.


Hår precis överallt...

(Bacardis tre pälslager under klippning)
 
Varit ute i Vinslöv med Michelle. Klippt Bally Leo & Bacardi som stod väldigt snällt båda två, rullat balar och gjort diverse stallsysslor. Vi hann även med att motionera Bacardi & Leo lite, super pigga var dem!
 
Efter 10 timmar i ett stall så känner jag mig ganska så nöjd dagen.
God kväll!

Inte så imponerande men ändå..

Efter två år är äntligen mitt andra väldigt bråkiga öra redo för att töjas. Råkade bryta staven på 2mm , så har väl lyckats få in något som motsvarar 1,5mm än sålänge. Ska skynda upp till 3 mm så snabbt det går så att jag kan ha en spiral istället (som för övrigt är mer hållbar), därefter ska jag långsaaaaamt öka upp till 10 mm som är målet (Y)

Ser kul ut med ett upptöjt öra, så tyckte att det var dags att tvinga nr 2!

Dags att byta ut det gamla emot något nytt

Dessa är nu påväg hem till mig! Efter 4 år i samma ridskor kände jag mig tvungen att beställa ett par nya så sletna som de ändå är. Kanske inga skor man kan skryta över, men sålänge de är funktionella så bryr jag mig faktiskt inte! :)
 

Bakis cravings!

Fick äntligen mina chilli cheese och min lyxshake efter lite tjatande på pappa som snällt körde mig till MAX såhär dagen efter :)
 
Nyåret spenderades i Sölvesborg hos Melanie med ett par vänner. Tacos, cheesecake, jelloshots och diverse ölhävarspel stod på menyn. Vid tolvslaget gick vi ner på torget för att fira in 2013 med resten av stadens ungdomar och nog var det festligt alltid! Ett jäkla bra nyår!

RSS 2.0