Glossybox Juni : Innehåll


 
1. Volupt Spray ifrån Sebastian Profesional
2. Nagellack ifrån China Glaze
3. Ögonfransböjare ifrån Emite Make Up
 
 
1. Eight Hour Crem ifrån Elizabeth Arden (provstorlek)
2. Läppbalsam ifrån Figs & Rouge
 

Glossybox numero uno



Fancy inslagning och ännu mer fancy inuti. Glossybox lever verkligen upp till förväntningarna och mer därtill, kunde inte fått en bättre premuration i studentpresent!

Innehållet visar jag senare :-)

Regn och kyla

Jobbat 06.45-13.30 idag.

Efter jobbet tog jag tåget till Sölvesborg där Melanie mötte upp mig med bil då vi skulle ut till hennes medryttarhästar. Blev en ridtur i ösregnet på ryssberget. Vi gav oss fan på att rida trots vädret... vadå blöt och kall efteråt? haha

Helgen som gick..

Fredag:


Midsommarn spenderades i Köpenhamn med Andreas. Först god mat på Jensens. och därefter drog vi till tivoli. Efter att ha åkt karusell, käkat karameller, kollat området och druckit den äckligaste groggen någonsin så var det äntligen dags för 30 stm att kliva upp på scen.... fy satan vilken härlig stämning! Och Jared har en kanon röst.


Lördag:
Slappedag deluxe då vi kom hem kl 5 på morgonen efter vår lilla resa. Jordgubbar och vaniljglass <3

Söndag: ZzzZzz sov länge och sen var jag tyvärr tvungen att dra mig hemåt.

Ser fram emot midsommar

Imorgon är det midsommar och det ska för en gång skull inte firas enligt tradition. Har en känsla av att den här midsommarn lär vara bli svårslagen för kommande år...
 
Imorgon ska nämligen jag och Andreas till Köpenhamn för att gå på tvioli och se 30 Seconds To Mars spela, äntligen i en stad på ok avstånd. Käka gott på Jensens ska vi också göra!

Studenten 14/6

Tycker det är skönt att studenten äntligen är över. Nu är man fri att fatta egna beslut kring livet och dess framtid!
 
(Utspringet)
 
(Jag i en något anonymare form. Blev inga bra bilder på mig...)
 
(Studentåket)
 
(Sneakpeak ifrån firandet)
 
( Till och med Dolly var finklädd)
 
 
 

Senaste veckan

Som ni säkert märkt har det inte varit mycket till uppdatering den sista tiden vi har nämligen fått lämna in skoldatorerna och blogga ifrån mobilen är inget vidare.
 
Sweden rock  7/6:

Bytte in min Siestabiljett mot en endagsbiljett till SRF. Blev en del förkrök dels på området men även på en privat camping. Köpte ovanligt lite festivalmat. Och Europe var enda bandet vi kollade på... de var faktiskt riktigt bra live!
 
Hööks VIP-kväll 10/6 :

Åkte till hööks tillsammans med Michelle där på kvällen. Bjöds på enklare förtäring i form av alkoholfri cider och praliner. Massa bra erbjudanden på grejer samt 30% på valfri vara.
 
Jag fick med mig ett par ridbyxor, ett par svarta släta tyglar, linement samt ett par breda lättviktsstigbyglar.
 
Studenten 14/6:

(Kommer i ett separat inlägg senare)
 

Torsdag

(Dolly)
 
Sovit ut och sedan fixat med min gamla moped ute i solen. Tvättat den ren så nu är den redo för försäljning! Hoppas på att få den såld redan ikväll (det kanske är att hoppas för mycket) så att man har lite extra pengar på Sweden rock imorgon.
 
Det är mycket som skall förberedas ikväll. Packa för både övernattning i Sölvesborg och Eslöv osv.
 

Onsdag

Kort skoldag, efter bara 45 minuter fick vi åka hem. Åkte inom min före detta praktik och fixade med intyget. Kom hem vid elva, tog det lungt för att sedan åka in till stan ett ärende. Därefter mat, bak och stallet.
 
 
 

Tisdag

Hade egentligen en lektion idag, men eftersom vikarien för den nyförlösta läraren skulle på begravning så fick vi jobba med uppgiften hemma. En ledig dag med andra ord.
 
Hittills har jag hunnit sova ut, göra ärenden på stan, bakat och städat. Ska snart ut till stallet och rida en sväng för att senare ta itu med hemuppgiften. Effektiv dag!

RSS 2.0