Dagar med Melanie blir aldrig tråkiga!

(Melanie inne på coolstuff i Malmö)
 
Åkte ner till Malmö efter skolan i tisdags och Melanie följde glatt med så att jag fick lite sällskap. Hade en bokad klipptid så nu är håret inte lika risigt (ångrar dock nästan luggen), sen så blev det lite mat och rundvandring i centrum.
 
Idag följde jag med Melanie (ombytta roller) ut till två olika stall. Först ut till Effie, en ponny hon passar medan en kompis är borta samt två andra hästar i en annan kompis stall medan även den personen är bortrest. Fick rida Poppy som den irländska korsningen till häst heter, väldigt löjlig på marken men i sadeln var hon betydligt lugnare efter lite mjuk galopp längs med stubbåkern intill. Efter att hon blivit lösgjord var hon faktiskt en väldigt fin häst att rida även om hennes kondition inte räckte till mycket, men hoppa det kunde hon! ( Älskar hästar som inte drar mot hindrena i full fart utan har en lagom framåtbjudning)
 
Har haft 2 roliga dagar med Melanie med andra ord :)
 

Beautiful beyond comparison

 

Vill komma igång med ridningen lite mer...

 
(Det är vi längst ut på bilden)
 
Om man skulle få igång Freja lite. En Lätt C / Lätt B - klass i dressyr kanske är något att satsa på?

Water

 
Min första riktiga "vattenbild" någonsin :)

Evelina & La Vesta

 

Quatren

Visst är han charmig!?
 

Agnes & Quatren

 
Åkte ned till Veberöd under sportlovet tillsammans med Melanie för att fota detta fina ekipage. Hästen är en riktig diva, kroppsmedveten till hundra och fotogenisk i 9 av 10 fall och ryttaren är en för jäkla härlig tjej att ha och göra med. Vädret var lite si sådär, men känns som om vi lyckades hyfsat ändå!
 
Och Melanie ska ha ett stort tack för att hon ens gjorde detta möjligt!
 

Bosse Bus

 
Dagens eftermiddagslektion bestod utav projektarbete, även om lektionen var inställd så bestämde jag mig för att åka ut till Vinslöv och få några utav de där bilderna jag saknade. Bacardi och Bosse bus stod rena och fina samt knoppade när jag kom så det var bara att börja. Trots att jag tydligen tappat bort ett utav mina minneskort (behöver fleeeer) och det faktum att hästarna inte var så jätte glada för att stå stilla i den kalla blåsten så kändes det ändå som det gick någorlunda bra :)
 
Efteråt passade jag och Michelle på att ta igen lite tid så vi tog tåget tillbaka till stan för att sedan sätta oss på trendi för en matbit. Det är först då man inser hur lite man egentligen träffas i normala fall...

Utmaningar

 
Ibland får vi fotouppgifter i Foto B kursen som känns helt omöjliga att fixa, speciellt den där modefotograferingsuppgiften som vi blev tilldelade. Men i slutändan tyckte jag ändå att jag lyckades förmedla det jag ville någorlunda och kollaget ovan representerar en liten del utav slutresultatet.
 
Ibland är jag riktigt glad att jag har vänner som offrar sig för konsten haha :)

En fråga

Finns det så pass mycket intresse hos er att ni skulle tycka det var kul om jag la upp diverse bilder jag tagit som utfyllnad ibland? :)

I am who I am because of the things I've done

 
Ännu en praktikdag avklarad. 

Är med och tävlar om ett Amigo täcke!

(Klicka på bilden för att komma till bloggen så att DU också kan vara med!)
 
Det här täcket skulle inte sitta helt fel på Freja faktiskt :)

Lite nytt till hästarna

 
Var på Gekås i söndags med familjen, hittade mest små grejer till mig själv och ett par saker till hästarna. Schabraket och den ljusblå burken fick Freja medan Athos fick den gröna samt en gelpadd.

En ny lins till kameran!

 
Fick hem mitt close-up filter med dioptrin + 8 för ett litet tag sedan så passade på att prova det tidigare i veckan. Kanske inte det bästa exemplet, men linsen var definitivt värd sina 46 kr!
 
 
 

RSS 2.0