Veckans schema

Måndag (idag) : Jobba
Tisdag: Jobba + häst
Onsdag: Jobba
Torsdag : Ledig + häst
Fredag: Jobba
Lördag : Åka iväg och hoppa bana med Freja i Lövestad + umgås med min pöjk
Söndag : Umgås med das pöjk

Glossybox September

 
Beautybird - svalkande gel till fötter
Goldwell-  inpackning
L'Occitane - Duschgel
Etre Belle - kollagen & aloe vera ansiktsmask
Modelco- Läpp duo
 
Övrigt: En kylmask för ögonen, två hyrfilmer på nätet samt en voucher på en provförpackning av L'occitanes ena handkräm somman i övrigt får åka och hämta ut.
 

Boxen var inte alls vad jag väntat mig. Spoilern fick mig att tro att man skulle få en hel del schyssta produkter på sminkfronten, men istället fick man en box med favoriter i repris/ spa tema. Visst är produkterna bra,men det var inget som direkt var "WOW" då jag redan fått två utav produkterna i en tidigare box. Det utlovade mineralpudret var dessutom inte med...

Schabrak och annat

 
Var inne på stablestore igår, de hade visst rea,dock hittade jag inget som tilltalade mig som fanns i min egen storlek eller till hästen i princip...förutom ett JW täcke som jag ändå lät bli att köpa då vi inte har någon nytta av det *snyft*
 
Blev schabraket ovan samt ett par HV Polo strumpor till mig. Hittade även :
 
 
En tunnare reflexjacka som kostade mig ynka 50 kr i slutändan. 

Dagens aktivitet

 
Spenderade ett X antal timmar i stallet på den här muppen till häst innan idag. Fick för mig att rycka ur hennes alldeles för tjocka man litegrann, jämna till vid kronranden och diverse smågrejer.
 
Red ut på en längre tur, var i princip vi Yngsjö hundbad och vände. Blev en 1,2 mil runda allt som allt och det är nog bra om hon får vänja sig vid något längre turer med tanke på hubertus i november.

Torsdagen i text

* Jobbat 6h
* Käkat på MAX
* Shoppat lite småsaker på stablestore (visar imorgon)
* Fått Freja klippt utav Michelle. Skötte sig galant!
* Ridit en klippt o pigg häst

Hayley & Zedd

 
Musikvideon är äntligen ute!

Tourn

Fick ett tips om www.tourn.se/bloggare/ innan idag.

Tourn är en sida som förmedlar eventuella sponsorer till olika typer av bloggar. Företag får en helt annan möjlighet att leta reklampelare och alla blir nöjda i slutändan. Vem vill inte testa produkter gratis?

Are you gonna stay the night?

 
Hela släpps idag,men tydligen bara på itunes... ser fram emot att få höra hela!

Högskoleprov?

Är så kluven på om jag ska göra det redan nu i höst eller om jag skall vänta till våren...sista anmälningsdagen börjar ju närma sig.

Första bilden uppe

 
(Melanie & Tequila)
Äntligen fått hjälp med att få ner photoshop CS6, vilket jag är djupt tacksam för!
Har lite problem att hitta det jag ska som jag inte använder mig så ofta utav, beror säkerligen på att jag är så inkörd på den svenska versionen så nu när jag har den engelska så är jag som förblindad till en början.

It's moments like this where silence is golden (and then you speak)


Nu börjar det hända saker!

(sneaky sneaky sneakpeak)
 
Gått igenom lite bilder som tagits under sommaren på ridsportsfronten, både ifrån falsterbo och ifrån en privatfotografering. Allt jag behöver nu är photoshop så att jag kan pilla med ljuset lite (färgerna blir ju så matta i kameran) och det har jag väl förmodligen SENAST nästa helg :)

RSS 2.0