This is sacrifice, no fucking compromise

 
Helgen har varit händelserik, har både hunnit inom emporia en runda , käkat på vapiano och varit på visningar för två bostadsrätter/hus med Andreas. Vi kan vara riktigt effektiva när vi vill! (Var iofs en liten runda på Nova i Lund också...)
 
Sephora hade hur som haver 25% rea på ALLA parfymer så jag passade på att köpa hem Katy Perrys nyaste parfym samt två kajalpennor ifrån Lóreal när jag var inne på HM. Skulle kunnat plocka på mig ännu mer, men det får vänta till nästa månad tror jag...

Trött på vardagslivet

Vet att jag uppdaterar alldeles för sällan,men just nu händer det inget jättekul då vardagarna endast rullar på. En vanlig vardag ser ut så här ungefär : 
 
05.00/05.30 : Går upp
 
06.00/07.00 : Börjar jobba
 
15.00/16.00 : Slutar jobba
 
16.22/17.22 : Åker ner till stallet
 
19.47: Åker hem ifrån stallet 
 
20.20 : Hemma
 
Därefter hinner man duscha, äta och sitta vid datorn /fixa med annat 1-2 timmar och sedan är det läggdags. Lägger mig på tok för sent för att gå upp så tidigt så ofta (23.00 i bästa fall och 00.30 i värsta fall).
 

Freja

 
 
 
Fick inga graciösa bilder på henne igår precis, men för att bara snabbfota i sådär 5 minuter så tycker jag att resultatet är okej. Vinterpälsen är dock det fulaste jag någonsin skådat atm!
 
 

Laban

 

Ullared & Kållered

Hade en ledig dag igår som bjöd på äventyr tillsammans med Melanie och hennes mamma. Först så körde vi till Ullared för att gå på gekås en runda och där var väl ganska lagom med folk till en början iaf.
 
 
Efter Ullared och gekås styrde vi bilen emot Kållered där Mells mamma skulle hälsa på en eventuell framtida foderhäst, en haflinger.  Både Mell, hennes mamma och jag provred honom lite smått och jag föll pladask, men det är ju inte jag som ska honom. Laban påminde en hel del om Napoleon (min första medryttarhäst, även det en haflinger) då han var väldigt lugn och trygg fast med en räv bakom örat. Längtar tillbaka till min ljuva men väldigt korta ponnytid!

Min lediga tisdag ( sen uppdatering...)

 
Behövde verkligen komma iväg ifrån vardagen och jobbet lite, att helt enkelt få andas och få tankarna på annat för ett ögonblick. Låter man aldrig huvudet vila så blir man totalt galen!
 
Följde faktiskt med Melanie ut till henne stall och foderhäst samt ponny. Mockade ur hagar i solens värmande strålar, fikade samtidigt som det putsades, fixade med hästarna och red dem. Fick faktiskt prova "Lilleman" för första gången och jag har delade meningar, men han har definitivt stor potential om han bara "växer upp" lite (det är inte lätt att vara en söt bebis) :)
 
 

Melanie och hennes bebis till foderhäst!

( Melanie och "Lilleman")
 
Intohimo
e. Higlander
u. Loréal
ue. Briar
 
 

RSS 2.0