Två bilder ifrån helgens Pay N Jump

 
 
 
Var som sagt på pay n jump i helgen och kan ju säga som så att det gick bättre sist....
Framridningsbanan som är känd för att vara minimal bestod utav gigantiska vattenpölar, lerigt överallt. Vattnet hade dessutom karvat ur den lilla bit mark som fanns brevid hinderna, blev inte mycket till galopp kan jag säga. Gick att hoppa ena räcket dock, för där var det i alla fall något torrare.
 
När jag kom in på banan för att hoppa 60 så hade jag en häst med överskottsenergi som la sig på bettet så fort hon fick chansen. Tramsade bara runt när hon inte fick som hon ville, men runt kom vi efter att ha lagt X antal volter och hoppat om ett hinder.
 
Sen var det dags för 80 cm, vilket vi aldrig har hoppat som hel bana så kände att nu får det bära eller brista med tanke på hur hon var och med tanke på hur jävla dåligt jag red i första klassen. 80 cm var över förväntan, hon tog sig igenom med ett riv på 5:e hindret som stod lite dumt till för oss (var svårt att anrida rätt efter hindret dessförinnan utan att gör världens femöring), fortfarande lite tramsig, men gjorde betydligt bättre ifrån sig. Kunde dock tagit i liiiiiiiite mer på vissa hinder, men varför anstränga sig mer än vad man behöver? haha
 
 

Vad som händer den närmsta tiden...

 
 
(Bild ifrån juli 2014)
 
Jag vet att jag varit skitdålig på att uppdatera rent ut sagt. Skolarbetet och skolan tar för mycket tid (nog glömt att berätta att jag pluggar interaktionsdesign på malmö högskola så jag får dessutom pendla en hel del) samt att det mörknar snabbt så blir knappt något fotande, rider mer sällan men försöker göra det två gånger i veckan och hinner knappt träffa kompisar. GNÄLL GNÄLL GNÄLL... jag vet :)
 
Imorgon står det ytterliggare en Pay N Jump på schemat, något jag helt hade förträngt tills det att Frejas ägare påminde mig i början utav veckan. Har bestämt mig för 60 & 80 cm då hon hade mer att ge när vi hoppade 70cm senast på samma ställe. Gäller bara att hon är kvick och är med på noterna.
 
Kommande vecka och veckorna därpå är det en hel del skolarbete tills det att de börjar avta den 12:e december och strax därefter hade jag tänkt dra till London en sväng, men har svårt att hitta sällskap så får väl resa själv. Julshopping på primark är ett måste!
 
Under lovet sedan ska jag försöka fota bilder och koda ihop en ny design. Det är inte hållbart att ha något som är 4-5 år gammalt bara för att man inte orkar. Vill kunna göra kvalitativa uppdateringar från och med årskiftet!
 
 
 
 

Lite musik såhär på natten...

 
 
Måste säga att detta har Asking Alexandria gjort bra!

RSS 2.0