Fredag - slutet på ytterliggare en vecka börjar närma sig.



Red i hällande ösregn idag. När ska den typiska svenska sommaren gå över? Jag vill ha shortsväder!
Veckan i sig har varit händelselös bortsett ifrån hästarna.

Nästa vecka däremot ... då jävlar!


Onsdag sådär i efterskott

Världens bästa mamma fyllde 40 och för att fira det gick vi bland annat och åt på en grekisk resturang som förövrigt har den godaste souvlakin jag någonsin ätit, well done there!

Hemma sen blev det en massa godsaker till följd av 40 års firandet, matkoma. Tur att jag hann med en ridtur innan allt det där, för efteråt hade jag aldrig orkat.


The Body Shop





Mamma kom hem och överraskade mig med en liten giftbag ifrån The Body Shop igår som innehöll ett body butter och en "duschboll", var bara att tacka och ta emot :)


En minst sagt "hästig" dag


(Tog en bild på Bacardi som är Michelles egen häst)

Dagen började med en ordentlig galopprunda i skogen mot havet på mina medryttarhästar som blev ordentligt svettiga. Därefter tog vi oss ut till Michelles häst (ovan) för att motionera även honom, måste säga att han blev väldigt fin efter en stund!

Fint väder har vi också haft!


Alla brukar snacka om dieter, det här är min!


Helgen

Sedan i fredags har jag sammanfattningsvis hunnit med:

* Firande av Bas Anton då han tagit studenten
* Kört bil för första gången
* Blivit uppvaktad av Andreas med rosor, fika,bio o sådär  <3
*Gjort mitt tattiga försök till att uppvakta honom
* Allmänt slappande/mys

I LOVE U



Idag är det 2 år sedan jag fann någon att lita på, någon att känna trygghet hos, någon att dela glädje & sorg med. Jag är obeskrivbart lycklig!

Jag älskar dig Andreas <3


Ett utdrag av låtar ifrån Miss May I's nya album








New make up


Läppstift ifrån Rimmel


Eyeliner ifrån NYX

Eyelinern är för övrigt den smidigaste jag haft, verkligen värd pengarna!


Sommaren sägs vara här, men är den verkligen det?


(en halvtaskig bild kvalitétsmässigt och den egen klippta luggen är inte allt för snygg, men det skall fixas snart. Men annars så... here I am!)


ECO shampoo & conditioner



Eftersom de andra två tog slut var det dags att införskaffa nya. Var nyfiken på eco- produkterna ifrån TIGI så bestämde mig för att helt enkelt köpa dem och testa dem ett tag då jag har en känslig hårbotten.

Antalet kemiska ämnen är reducerade som tusan och materialet är återvunnet till största del. De innehåller dessutom till största del oljor som är naturligt bra för håret.

WHY NOT?


S!estafestivalen 2012







(Bilder ifrån spelningen med Death Cab For Cutie)

För en vecka sedan vid den här tiden så jobbade jag för första gången som funktionär på Siestafestivalen i Hässleholm. Vädret var allt annat än bra och vi sprang omkring genomblöta efter de enorma mängder regn som föll, men "mitt" lilla security jour team och jag hade en jäkla massa kul ändå.Är faktiskt sugen på att söka in nästa år också!


Enough is enough, we're done


Nitad krage

Innan:




Efter:



(
Nitade även en horisontell rad längs med kanten vid skuldrorna där bak, men vet inte om det var så genomtänkt egentligen haha)


Snart tillbaka

Har varit väääldigt dåligt med uppdatering då jag under förra veckan jobbade som funktionär på S!esta festivalen samt det att jag tagit itu med alla rester jag har haft kvar i skolan. Så nu är jag nästan fri, skolavslutning på fredag!

Lovar att det blir bättre sen!

RSS 2.0