Glossbox Januari

 
Benefit Cosmetics - Primer

Garnier Skin Naturals - 2in1 sminkborttagning för ögonen
 
Revlon- Ett utredande leave in balsam
 
Sumita - Brow set
 
Oral-B - Tandkräm som tar bort missfärgningar
 
 

Måndagens fynd förresten!

 
Måste bara älska rea! (fick allt för typ 430 kr)

Uppdatering för de senaste dagarna

Fredag:
Jobbade och följde sedan med Michelle ut till stallet. Blev en del balansträning barbacka och en och annan bockning fick jag känna på...
 
(Har en bild ifrån dagen, men givetvis vägrar telefonen överföra via usb-sladd till datorn)
 
Lördag:
Kvällen var väldigt rolig, blev en hemmafest hos Tobbe och efter det drog vi iväg på s.k "fyllebowling". Vi alla blev nog ganska precis lagom lulliga och därmed inga större dramatiska händelser, en lyckad kväll helt enkelt! :)
 
Söndag:
Sov och tog det lugnt för det mesta, god mat gjorde vi också!
 
Måndag:
Ledig dag vilket resulterade i en tripp ner till Malmö. Blev en runda till frisören och därefter fick jag ÄNTLIGEN träffa Johanna över en fika och lite shopping, det får inte gå flera halvår emellan nu så de så.
 
På kvällen tog jag mig sedan till Osby för att umgås med Danielle vilket händer allt för sällan. Blev mest en massa pratande och det behövs nog efter en lång tid ifrån varandra.
 
Tisdag:
Massa snö, trött efter jobb och allmänt ont i kropp och huvud... ingen jätte rolig dag.

Lila skönheter

 
Hämtade ut mitt paket ifrån Lyko idag och där i låg dessa två lila skönheter!
 


Lite firande utav födelsedagen i förväg hihi

 
Då jag blir 21 år gammal på tisdag och inte vet ifall jag kommer att vara hemma (beror på ifall jag tänkt gå på introduktionsmötet till kursen i franska eller inte) så bestämde jag mig tidigare i veckan för att planera in en "födelsedagsfika" under helgen istället.
 
Slängde ihop en lagom syrlig cheesecake med färska hallon, citron och mörkt choklad och den blev inte så dum om jag får säga det själv trots att jag brukar föredra lite sötare saker i normala fall. Till cheesecaken blev det köpekakor och läsk, mer avancerat än så behöver det absolut inte vara om man frågar mig. Varför ska alla firanden vara så jäkla pampiga och överdådiga hela tiden!?
 
Hur som haver så fick jag några fina presenter och har någon att vänta mig på självaste födelsedagen så avslöjar inget förrän då tror jag, måste ju spara på spänningen lite ;)
 

En "lektion" i studs utav Bacardi då!

 
Följde med Michelleut till stallet i en mindre snöstorm, kallt och halt överallt.
 
Passet bestod utav träning på omhoppningssvängar samt studsen på bilden, höll det ganska lågt (max 70cm),men det var väldigt nyttigt för balansen. Michelle tvingade mig att rida i hoppsadel vilket jag inte föredrar,men det är bara att vänja sig då sadeln är gjord för just detta...
 
Tycker att det gick ganska bra, måste bara korta stigläderna ytterliggare ett håll samt tänka på att inte ta tillbaka kontrollen för snabbt efter hindrena utan hellre vänta ett galoppsprång för att vänja bort ovanan.

ELF

"Party Animal"
 
"Gypsy"
 
Transparent puder samt "Breezey Blue" & "Muted Mauve"
 

Införskaffade mig faktiskt även palett, ett annat läppstift samt en mini palett med färger för ögonbrynen :)

Vill ha : Kingsland Osmunda

Beskrivning: 
 
Kingsland ladies tävlingskavaj i softshell. Vatten avstötande och andas. Kingsland logo på knapparna. Kingsland brodyr på ficka och kontrast färger på ficklock och kragkant. Meschfodrad. Navy. 94% Polyester 6% Spandex Tvätt 40 gr
 
(synd att den kostar närmare 3000 kr bara *snyft*)

Sista ridpasset nu på ett litet tag...

(Bild från tidigare i höst)
 
Red sista ridpasset på ett litet tag nu ikväll, Freja ska nämligen få en "vintervila" på 3 veckor. Hon var väldigt framåt, men lite små tung och klumpig så lät bli att hoppa större hinder som jag först tänkte. Dagens ridpass fick istället bestå utav galoppbommar för att få henne att kvickna till i fötterna samt ett lägre kryss med bom för att öva taxeringen (som för övrigt inte är hennes starka sida) och det gick bättre än förväntat.

Hööks är billigt och bra!

 
Var och hämtade ut mitt paket ifrån hööks efter jobbet och det innehöll plaggen (ovan) samt ett par ridstrumpor. Allt är i färgen "plommon", kommer att passa himla bra till brunt!
 
(Fyndade grejerna på rean til halva priset såklart!)

Tossig Freja i skogen

(Får bara muppbilder på den här hästen...)
 
Haft en ledig dag så passade på när det ändå fanns tid och ljus för en uteritt. Freja var helt tossig, överskottsenergi och "farliga" cyklister hjälpte inte till precis. Det positiva i det här var dock i början utav ritten då min syster släppte Dolly (vår collie ) lös som i sin tur sprang efter/brevid oss och Freja reagerade inte alls utan ville gärna leka med henne.
 
Min energi försvann i alla fall ganska snabbt vilket har resulterat i att jag nu sitter och trycker i mig diverse godsaker samt latar mig. Nu väntar 3 dagars jobb!
 

De senaste dagarna (kort sammanfattning i text)

Torsdag: 
Jobbade och longerade sedan Freja på kvällen, även denna gång i endast grimma, delta och lina. Hon lyssnade super!
 
Fredag:
Jobbade och red sedan markarbete på damen. Blev en hel del travbommar då hon behöver lyfta lite mer på fötterna och målet uppfylldes. Det är skönt att den pigga Freja är tillbaka, speciellt när hon dessutom är lätt och smidig i kroppen.
 
Lördag:
Åkte ner till Lund för att titta på "Catching fire" med Andreas. Blev givetvis en del godsaker och subway mat på köpet *hehe*
 
Söndag: 
Vi sov länge och åkte sedan till Emporia, men hittade i princip inget som vanligt...god mat på Vapiano blev det i alla fall!
 
Måndag:
Röd dag = Ledig dag , har inte gjort för många knop idag.
 
 

Såhär firade vi nyår

Planerna inför nyår sket sig mer än på ett håll, men det blev faktiskt riktigt bra till sist!
 
Blev ett "hemma" nyår faktiskt, Andreas bjöd hem mig till sig på middag. Han hade både gjort god mat och efterätt, klätt upp sig och gjort balkongen mysig inför 12-slaget. Han är bara för go!  
 
Blev ett riktigt mysigt och nästan alkoholfritt nyår :)

RSS 2.0