Freja & Melanie

 
Bjuder på en bild ifrån förra tisdagen när Melanie följde med mig ut och red Freja lite. Hon är väldigt pigg på grund utav den nya klippningen, men hon orkar ju också desto mer. Ser fram emot vårens hästiga evenemang!
 

Konserten jag hade längtat länge efter!

 
I onsdags fick jag ÄNTLIGEN se Sleeping With Sirens live och de hade med sig både Pierce The Veil och Issues som grädde på moset. Konserten var över förväntan trots alla små barn (läs 13-16 år) som stod som fastlimmade på golvet. Jag sjöng halsen utav mig och hade kul i alla fall!
 
Hemresan var dock betydligt jobbigare,aldrig mera Swebus kort sagt.
 

Påväg till Göteborg as we speak!

 
Sitter nu på tåget ifrån Lund till Göteborg, ikväll ska jag äntligen få uppleva en kväll jag väntat länge på... jag ska äntligen få se Sleeping With Sirens live!

Tång är mumsfilibaba!

 
Red ner till stranden med kameran i en ryggsäck i hopp om att kunna få några nya bilder. Hade kameran framme i 10 minuter, sen gav jag upp och packade ner den då hennes fokus låg på att äta (såklart). Fick bilden ovan i alla fall, visst är hon charmig ändå? :)
 

Jävla bra långhelg!

(Lånad bild)
Lördag - Först hästloppis med Melanie i Sölve för att rensa bland grejerna och på kvällen var det inflyttningsfest a la Daniel i Lund som gällde.
 
Söndag- Sova, sova, slappa, äta och sova.
 
Måndag- Sovmorgon och sedan bar det av mot Ystad Saltsjöbad (Andreas julklapp/födelsedagspresent) där vi fick ett fint rum, entré till spa:et och en tre rätters middag som jag inte hade vett nog att uppskatta då jag inte gillar konstiga saker.
 
Tisdag (idag) - Åt en grym hotellfrukost, fanns allt man kunde tänka sig och de där amerikanska pannkakorna med nutella och grädde var inte så dumma. 
Efter utcheckning bar det av mot Malmö för en klippning på Rapunzel och efter det blev det även en liten runda innepå lush. 
 
EN BRA HELG, JAJEMÄÄÄN!!
 
 

Alexander Lukas

 
 
Ser ut som om han skall trilla när som, men alla som provat fota Lukas vet att han oftast har ett crazy ansiktsuttryck så jag hade inte mage att slänga en han ser snäll ut på!  (Måste snart ta tag i det där med en ny bloggdesign, bilderna kommer inte till rätta i den här storleken.)
 
 
 
 
 
 

Lukas & Melanie

 
 

Gårdagen i Köpenhamn

 
 
Hatar det här med att det inte går att anpassa instagrambilder , men så är det. Ville bara ge er en liten  inblick i gårdagens konsert i Köpenhamn när Architects m.fl. spelade. Banden öste på och jag hävde i mig några redbull & vodka lite för snabbt, men det gick bra och vi hade en fruktansvärt trevlig kväll! :)

Glossybox februari

 

 
 

RSS 2.0