Ovanligt händelserik helg

Fredag : Käkade ute på stan med Johannis och därefter en mini shoppingrunda på hemmaplan.
 
Lördag: Mat på Viggos och därefter bio i Lund med Andreas,Robert och hans tjej. Blev "äckel" Batman som ändå var helt okej.
 
Söndag: En liten tur till nova i Lund med Andreas. Hittade mer än väntat.. dock var det rea rea rea överallt så blev inte direkt dyrt, fullt överkomligt :)

Nytt ifrån Gina Tricot


Lördag

(oredigerad)
 
Sovit länge, varit ute i stallet och logerat samt käkat grillat kort sagt. Händer inte allt för mycket numera då jobbet står i vägen en del och har nada ork till saker. Tar ett tag och vänja sig.
 
Kommer bli väldigt lite uppdateringar framöver ett tag..
 

Bad things happen...

Ibland händer grejer som är allt annat än roliga, speciellt när det är livshotande. Återkommer.

Shake Well Before

 
Måste dela med mig av bandet jag nyss hittade, vilket låt som är bäst vettefan men här har ni en iaf. Låtarna varierar lite emellan varandra.

Mina drömskor!

 
Vill ha ett par Dr Martens i precis den här kulören! Men tro fan att på de sidor jag hittar just den modellen så säljer de dem inte min storlek (för den verkar vara slut) utan bara mindre/större storlekar , störigt :(

Tillbaka till allvaret..

För nu är det 4 veckors sommarjobb på heltid som gäller.
 
Gick upp 5 imorse, chockade kroppen rejält. Jag som annars går och lägger mig däromkring eller precis innan i vanliga fall, inte nådigt ska jag säga. Men tanken på att stå där med pengarna i händerna sen...en förjävla härlig tanke!

Sommarmys

(Andreas mästerverk)
 
Trots att vädret inte var hundra igår så drog jag och Andreas ner till Åhus en runda. Satt och grillade marshmallows mitt på stranden med utsikt mot havet såklart. Grillen var kass, fungerade inte som den skulle (engångsgrill), men som tur var hade jag grillmästarN med mig som fick fart på den med hjälp av en tändare och grillpinnarna. Regnet slapp vi också undan till största del :)

New In

 
 
Var inne och köpte 2 smycken ur Whitney Port kollektionen på Bik Bok samt en kjol på HM som tyvärr inte finns med på bild.

Kvällsfika ute i solen


Gårdagen

 
Under onsdagen passade jag på att umgås med en av mina bardomsvänner som jag ändå inte träffar allt för ofta om jag får säga det själv. Jag och Michelle passade på att luncha ihop, utforska godishuset samt att prata igenom allt det man har missat sedan sist. Saknar på så sätt den tiden vi gick i skolan tillsammans..
 
Dagen innan det (tisdagen) så följde jag faktiskt med Michelle & Danielle till deras arbete ute i Vinslöv. Och de jobbar självfallet med hästar vilket gjorde det hela ännu roligare ;)

Junkyard Del 3

Junkyard
 
 
Björkvin
 
 
And that was all of it!..

Junkyard Del 2

Sweet
 
 
 
Vans
 
 

Junkyard Del 1

Sweet
  
 

Paket ifrån Junkyard

 
Innehållet får ni se sen .. :)

Tidigare idag...

 
Var och longerade Freja en sväng och hon skötte sig super, dock ett rikitigt energiknippe.
 
Därefter tog jag med mig min minsta lillasyster på bio, det blev Ice Age 4 såklart. Filmen var utan tvekan bra och min lillasyster var överlycklig, kul att kunna umgås när där finns något gemensamt som lockar.
 
För övrigt är min största önskan en ny kamera, gärna en systemkamera och jag har redan kollat in en men det får vänta till senare i höst, så jäkla trött på bilder utan bra skärpa...
 

Dagens nöje

En glad Ida & en trött Freja efter dagens ridning :)

No this kingdom isn't quite what it may seem, you're an illusion, you'll never be king

 
( <3)

Dagens fynd

En kräm ögonskugga, ett nagellack och en ring enkel sagt, allt på 70%-ig rea så hamnade under 100-lappen bra nog :)

RSS 2.0