Internet shopping är inte alltid det mest optimala

Haft sådan otur med internetshoppingen senaste tiden. Lägger inte den nya plattången av plötsligt så skickar de hem fel grejer så att man får betala för att returnera skiten. Fick senast idag hem ett felmärkt plagg, hade beställt hem en blazer på rean i strl 36, på lappen stod det 36 men i plagget stod det 40 och tyckte väl att den var för stor...jashdasdhadhdduewdhwedjwed. Blir man inte irriterad!?
 
Ang. den sistnämnda punkten är Gina Tricot de skyldiga *suck*

Mellandagsrea

 
Hittade endast den här och en ring utav intresse på mellandagsrean i stan. Lyckades dock få med mig ett ridtäcke ifrån Hööks till hästen också :)

Julklapparna

En kanske inte så spännande sneakpeak :
 
 
Fick iaf :
* Pengar
* Ridbyxor
*Schaps
* Ridstrumpor
*Hästgodis
* Ryktväska
* Avril Lavignes ena parfym
* OPI Nagellacket : " Every month is Oktoberfest"
* En ljushållare i natursten
* En teddypläd
* Godis
 

God Jul på er!

 
Önskar jag & Dolly! :)

Är hemma igen

Hemma i Kristianstad igen efter en helg på olika orter i Skåne med Eslöv som utgångspunkt. Helgen har bjudit på två julbord, byte utav julklappar och sällskap utav pojkvännen. 
 
Innan jag åkte hemifrån lyckades min 3 månader gamla plattång dö en plötslig död också så får bli en retur på den då det måste vara ett fabriksfel *suck*
 
Imorgon är det julafton, en av de mest överskattade dagarna på året. God Jul på er!

Onsdag

Sista praktikdagen för den här terminen och definitivt också den längsta ( började kl 09.00 imorse och var hemma strax efter 22.00) . Har funnits massor att göra och ärligt talat vill jag varken veta hur många chokladaskar jag arrangerat eller hur många kilon té jag plockat ihop och sålt idag. Det märks definitivt på folk att julen börjar närma sig!
 
Trots en fartfylld dag så har jag ändå haft det väldigt trevligt, alltid kul när man jobbar fler tillsammans. Blev även en liten julavslutning/ reunion med alla de anställda (samt de mammalediga)  ikväll där företaget bjöd ut hela skaran på resturang. God mat och skratt! :)
 
 

Dolly

 
Tog den här bilden på henne kort innan snön började falla över Skåneland.

Efter konserten uppdatering

(Jag och Levi Benton, tog mig friheten att täcka över mitt muppface men behålla hans)
 
Till min förvåning kom där inte alls mycket folk, skrämmande lite för att vara så pass stora band inom den typen av musik ändå och t.o.m när hälften utav banden är i Sverige för första gången.
 
Banden levererade och där fanns en allmän kärleksfull stämning gentemot fansen. De tog sig verkligen tid (på ett genuint sätt) för att småprata, ta bilder och signa diverse saker. Det är inget  man kan räkna med annars, för isåf krävs oftast en VIP biljett eller rent av tur.
 
Gick därifrån trött med en ond nacke, men även med ett stort smile. Fick även med mig en trumpinne (använd sådan) signad Jerod Boyd.  Miss May I levde defintitivt upp till förväntningarna ännu en gång! 

Morgon dagens konsert på Debaser kommer att bestå utav :

Miss May I
 
 
Texas In July
 
 
Heart In Hand
 
 
Är pepp som satan! Miss May I levererade minst lika bra som Parkway Drive när jag såg dem i Köpenhamn tidigare i år, och att få Texas och Heart på köpet är bara ett jäkla stort + 8)
 
 

Evelina & Madenta 2

 
 

Madenta & Evelina

'
 
Var ute och fotade lite dressyrbilder i Härnestad där Evelina & Madenta fick agera modeller. Har märkt att det är jäkligt svårt att få en jämn ljusbalans när snön reflekterar såhär mycket, lindorna försvann nästan på bilderna och det är väldigt lätt att få ett blå färgstick.
 
Fick en hel del bilder där hästen gick väldigt fint, dock så var där annat som gjorde att de inte blir användbara tyvvär "/  

Högskolemässa

  (Ingen bild då jag lyckades ha i sönder min digitalkamera *hmpf*)
 
Allmänt bra skoldag då vi åkte ner till Malmö för att gå på Saco-mässan, blev överösta med kataloger och information  och ibland följde där även med något trevligt i kassen så som tuggummin, läkerol eller ansiktskrämer.
 
Efter att vi (jag, Johanna, Jessica) ansåg oss att vara klara där så tog vi bussen till Gustaf Adolfs torg för att checka in julstämningen, tappade tyvärr kameran när vi skulle ta bildermed tomten ;(
 
Julklappsshopping och en varm chokladmjölk med grädde och marschmallows på Espresso House fick avsluta skoldagen och hemma var jag strax efter klockan tre *thumbs up*

Helgen som gick..

 
Lördag: Släktfirande utav Andreas och hans systers födelsedag (i förväg för hans del och i efterhand för hennes)
 
Söndag: Drog in till Lund för att göra som alla andra d.v.s gå på bio för att se sista Twilight filmen. Blev också att vi käkade ute när vi ändå var där i krokarna.
 
Måndag: Lååååång skoldag. Åkte sedan ner till Eslöv igen för att käka med Andreas, därefter var det bara tåget hem, lite CSI och lite smått pluggande till Na B provet.

RSS 2.0