Min falsterboshopping!

 
Inköpen:
Ett allroundschabrak till hoppsadeln ifrån protector 
Free Jump soft up pro
Rosa sporremmar ifrån PS of Sweden
Hästgodis ifrån PS of Sweden
En Pikè ifrån Ariat
Hink, borste , foder och provpåsar ifrån Pavo
Prover ifrån Royal Canin till vår stora hund
 

Hittade även den perfekta gjorden, men den var givetvis slut i strl 130cm i brun... just my luck huh!?
 

Årets falsterbovistelse!

 
Åkte dit den sista söndagen precis som vanligt enligt min lilla tradition för att titta på Longines hoppningen (ovan). Inget super spännande i år, men där låg tre svenskar i topp tills det att sista ekipaget petade bort ett och hamnade på första plats!
 
Bra väder, bra sällskap och ganska bra shopping!

Freja har fått en hoppsadel!

 
 Tog ut en sadelutprovare i slutet på Juni, tyckte att det var dags att skaffa en hoppsadel med tanke på att vi ändå hoppar en del emellanåt och har ambitionen att någon gång starta en hopptävling på lokal nivå och då vill jag ge henne alla fördelar hon kan få för underlätta för henne.
 
Det blev en bättre begagnad Santa Cruz Celine, tvåfärgad och allmänt ful, men fullt funktionell och i fint skick bortsett ifrån skönhetsfelen. Har tyvärr ingen matchande gjord (fuck you falsterbo) eller några matchande stigläder utan det får jag helt enkelt köpa när jag hittar det.
 
Somliga kan tycka att jag är dum i huvudet som köper en sadel till min medryttarhäst, men jag känner som så att har jag ridit henne i 4,5år så lär jag nog också fortsätta göra det ett bra tag till!

Jumping

Bild ifrån nordfjordkampen i hoppning, hindret ligger på 70cm och jag medger att tekniken inte är den allra snyggaste på bilden. Kul att i alla fall ha en bild i bättre kvalité på oss som ekipage! :)
 
Fotograf: Caroline Cronsell
 

RSS 2.0