Konserten : Pierce The Veil & Bring Me The Horizon

 
Gårdagens konsert så jäääävla bra!
 
Pierce The Veil var kvällens höjdpunkt utan tvekan, och då gick jag ändå dit för Bring Me The Horizon ifrån början. Vic och resten av bandet bjöd på en sådan energi, man ville inget annat än att dansa...dock var ju KB fyllt till bredden så blev inte så mycket med det. Men allt klaffade och de bjöd på en riktigt bra show.
 
Bring Me The Horizon hade väl bra ljud och ljus, men de var inte så bra som folk sa. Ja, detta var tredje gången jag såg dem såkan givetvis vara det som bidrar också men det var så mycket fusk, Oli sjöng inte speciellt mycket utan det fick publiken göra. Trots att låtarna med vocals gick i bakgrunden så crackade han på rösten så att det hördes ett antal gånger och det var inte så mycket movement ifrån deras sida den här gången heller. Den nya gitarristen var dock kvällens positiva, han såg ut som ett barn på julafton haha!
 
Att konserten var utsåld gjorde mycket för själva upplevelsen, det blev ett så skönt drag att man stundtals sket i de där inte så bra studerna rent musikaliskt. Och den här gången fanns där inga crowdsurfande idioter som skulle upp på scen 150 gånger trots att folk tröttnat(Y)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0