London dag 2

Steg upp vad vi tyckte var alldeles för tidigt, men vill man äta frukosten som ingår så får man allt offra sig. Toast, diverse pålägg , stekta ägg / äggröra , diverse mastiga bakverk, flingor, musli , frukt, yoghurt , choklad- och vaniljpudding samt apelsinjuice, kaffe och te fanns att välja på. Tillräckligt mycket för att bli mätt på!
 
Dagen till ära blev det en hel del shopping på främst oxford street, vi var inne i en massa butiker så som topshop, primark, miss selfridge och dropdead till exempel. Inga problem att hitta saker att köpa kan jag lova. 
 
(Dropdeads butik på kingley street)
 
De flesta butikerna var gigantiska, speciellt topshop och primark som hade 4 våningar med varor var. Helt omöjligt att hinna gå igenom allt så man fick prioritera. Fick med oss en hel del påsar må jag lova!  ( Lite utav grejerna kommer i separata inlägg senare).
 
Efter timmar utav shopping var det dags att hitta ett matställe, överallt var det köer till resturangerna och vi förstod genast att vi valt ett dumt tillfälle (detta var vid 18.00-19.00). Trots goda belgiska våfflor med diverse klet i en utav gatornas alla vagnar med godsaker så var vi fortfarande hungriga och det var bara att bita ihop och dra runt på alla grejer vi köpt i jakten på en resturang med i allafall en kortare kö än de andra. 
 
(God mat och alkoholhaltig dryck)
 
Vi lyckades hitta ett ställe som både hade en resturangdel och en barhörna. Vi beställde in en varsin oxstek med strips och hemmagjord grönpepparsås tillsammans med en heineken och en miss collins. Maten var verkligen god och drinken var inte fy skam även om den egentligen inte passade till maten *hehe*
 
Mätta och belåtna fortsatte vi strosa längs gatorna ner till Carnaby som var väldigt "juliga". Väl framme på huvudgatan fick jag givetvis syn på Dr Martens affären, men det var lite tajt med pengar då resten låg kvar i väskan på hotellet. Gick även förbi en Vans affär och där fick jag syn på några par som var till rea i fönstret så jag stack in och provade ett par och fick med mig dem för ynka 280 svenska kronor, det ni!
 
I takt med att affärerna stängde drog vi oss mot tunnelbanan, väl tillbaka på hotellet insåg vi att vi var för trötta för att dra ut på en pub så vi köpte lite gott och utnyttjade alla kanaler som satellit tvn på rummet hade att erbjuda. Lite synd med tanke på att vi hade en typisk liten engelsk pub längre ner på gatan, men vad gör man när man nästan står och sover ? Jo, man väljer att sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0