London dag 3 : Åka röd buss

 
Bestämde oss för att se mer utav London och det gör man med bästa sätt med hjälp utav "hoppa på och hoppa av" bussarna som guidar runt en runt om i staden. Vi fullföljde faktiskt hela den gula linjen (den som visar de "typiska" grejerna) innan vi bestämde oss för att upptäcka på egen hand.
 
Ca 2 h 15 min senare när bussturen var slut var vi ganska hungriga så vi passade på att gå inom KFC för mat utav onyttigare version. Det är då inga små portioner man får för det priset!
 
Efter KFC råkade vi få syn på något som gjorde oss båda till barn igen, nämligen M&M world. Denna butik på 4 våningar innehöll allt man kan tänka sig, både godis och M&M "merch" i alla dess former.
 
 
Efter detta tog vi tunnelbanan till Waterloo för att sedan därifrån vandra vår väg mot "The London Dungeon" som för övrigt är en utav de roligaste ställena vi besökte under resan. Man går en 1 h 30 min lång  spökrunda under Londons gator där de byggt upp olika scener som är tagna ur Londons forna historia. Skådespelarna spelar upp olika händelser och du deltar i några utav dessa. Vad sägs om att bli hängd !?                                                 
 
(Denna upplevelse är något man sällan glömmer då det gjort allt så verklighetstroget det bara går , det imponerade även på mig som egentligen inte är något större fan utav skräck överhuvudtaget.)
 
 (Min underbara pöjk med Mr Ben i bakgrunden)
 

Efter dungeon så vandrade vi runt en hel del, först och främst så ville vi ta oss en ordentlig titt på både london eye och big ben ifrån bron. Det togs en del foton med mig BAKOM kameran såklart *höhö*
 
Kvällen avslutas i princip med att gå hela vägen ifrån Westminister till Victoria. Längs denna väg låg en hel del gamla och vakra byggnader så att strosa runt en stund var inga större problem. Väl framme i Victoria så tog vi tunnelbanan tillbaka till Hammersmith och även denna kväll var vi för lata för en riktig uterunda tyvärr :(
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0